Cuma, Mart 20, 2009

Sabah Sabah

zaman: 3/20/2009
Günaydın ahaliiiii
Güne Ayçının şurdaki matrak yazısıyla başlamış ve Ayçının tüm enerjisini içime çekmek suretiyle hapsetmiş bulunmaktayım.Hatta şuanki cümle  yapım bile benzeyebilir çünkü Ayçı içimde bi köşeye sıkışmış karman çorman ruhu ortaya çıkarıyor.Bi bakıma Umay Umay gibi yada Nil Karaibrahimgil belkide  İstiklalde döküle saçılan gezen bütün mayışık tipler gibi.İçimden Wouldn't It Be Nice dinleyip İlk 50 Öpücük filminde Lucinin yaptığı gibi dans etmek geliyor.Neyse şimdi bu tiplere fazla girmeyelim.Çünkü girmem gereken daha önemli bi konu var.
Angelina Jolie aldatılmış.Zamanında bizim millet öyle güzelsin böyle güzelsin diye diye Hülya Avşarı tepemize çıkarınca ve onunda bi yerleri kalkınca Kaya Çilingiroğlu dur seni bi indireyim der gibi kadıncağızın boynuzlarını uzaya erdirmişti.Şimdi de Brad Pitt Angelina iyisin  hoşsun çokta güzelsin ama senden güzel bakıcı kız var demiş :) Allahım nasıl bir iştir yaa.Dünyanın her yerinde milyonlarca hayranın olsun.Başta Türk erkekleri olmak üzere herkesin ağzının suyu aksın.Yatağındaki kocan da başkasına baksın :) Tövbe yarabbi bakalım daha neler görcez.
Öte yandan bu tür şeylerde aldatan yada aldanan arasından biri yanlışı yapmıştır.İkisininde yüzüne bakmaya kıyamıyorsunuz hangisine doyumsuz diyeceksiniz ki şimdi.Öcü kim? Bence yine de Angelinadır yaa Şimdi kalkıp Brade laf söyleyemem :P
Son olarak Bu hafta Julia Robertsimin yeni filminin vizyona girdiğine ne kadar sevindiğimi söylemek istiyorum.Ardından filmin konusunu öğrendiğimde tüm hevesimin kaçtığını da eklemek istiyorum :)
Ah Julia ah...Seni Nicolasla birlikte bi filmde görmek istiyorum.
Bugünkü isteklerim bu kadar.



7 yorum:

Adsız dedi ki...

Güzel şarkı...

Adsız dedi ki...

g�zel bir yaz�

Hazal dedi ki...

mim'lendiniz efendim ;).

Adsız dedi ki...

:) :) :)
simdi...ben cok tuhaf...ben bir garip marip birseyler oldum!

:)
daha önce blogunla karsilasmamistim. ve bu postunu tesadüfen gördüm ve benden bahsederken bile, acaba kimden bahsediyor dedim icimden - tiklayinca blogum ciktiginda, tabii ya, ayci benim ulan :D :D :D dedim kendime.

eh gece gece blog okumanin zararlari. belirli bir saatten sonra, beynimde bir kopukluk oluyor.

ben diyorum ki, bosver beni, cok sey diyorum - hadi gel madem herkes savasiyor, bari biz seviselim diyorum:) ama ayip etmeden yapalim bunu...

ayciniminihanim;)

Seyyah dedi ki...

Blogumu öyle yada böyle okuman çok hoş.Ben senin blogunda sessiz sedasız takılan biri olarak meşhur bi insan olduğunu farkedince iki çiziktireyim dedim :)Sevişme konusunu ayrıca düşünmem lazım nede olsa cicikızım ben hıııhh. :P

N. Canbaz dedi ki...

Angelina da mı aldatılmış? e günlere kaldık yaaf! :S

Aaa, ayci! :)

Seyyah dedi ki...

Aldatılmak ne kelime anacım.Angelina evde basmış resmen bunları :)Brad Pit çocukların bakıcısıyla işi pişirmiş.Çift şuan ayrı yaşıyormuş.Yakın çevreleride bu haberi doğruluyormuş.Ben onların yalancısıyım Valla :)

Yorum Gönder

Dök İçini Rahatla Ayol...

 

Hep-Yek Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea