Perşembe, Nisan 23, 2009

Ertelendim

zaman: 4/23/2009

Bugün çalışmam gerekirken ve canım çalışmak istemezken üniversite yıllarım geldi aklıma.Çok fena bi şekilde örgü örme hastalığına kapılmıştım.Günün belli saatlerinde elektriklerimiz kesiliyordu ve ben o saatlerde mum ışında atkı örecek kadar işi abartmıştım.Uyumam okula gitmem ya da bişey yapmam gerektiğinde beni örgü örmekten alıkoyduğu için buna sinir oluyordum.Gelecekte okulumu bitireceğimi ve doya doya örgü örebileceğimi hayal ediyordum sürekli.Güzel bi kariyer planlamasıydı aslında :)
Şimdi okulum bitti çalışıyorum ve artık canım örgü örmek istemiyor...
Düşününce her zaman ki gibi üzülecek bi konu bulduğumu farkediyorum.Dertsiz başıma dert belkide.Ama çok istemiştim.:(
Gece sadece uykum geldiği için yada canım istediği için uyuyabilmeyi istiyorum son zamanlarda.Uykum gelmiyor ve ben uyumak zorundayım.Bu sorun yalnızca 10 yaşındaki çocuklarda olmuyormuş,30 una merdiven dayamış birine de annesi "yat hadi yoksa yarın kalkamayacaksın" diyebiliyormuş...
Ve yine canım uyumak istemezken, ve yine saat 00:42 olmuşken ben uyumak zorundayım.
İyi geceler...

2 yorum:

Adsız dedi ki...

annelerin gözünde ve gönlünde asla büyüyemezsiniz bosuna ugrasmayin. Bence tadini cikart.:) Özellekle sagliginiz söz konusuysa,asla sizlere güvenmeyiz. Uyku düzeni,beslenme ,giyim kusam. Mesala: biz söylemezsek siz üsüdügünüzü anlamazsiniz:)
yani nebileyim ben biz anneler söylemezsek size yani cocuklarimiza zarar gelcek diye cok korkariz.Bundandir bütün cirpinislarimiz. Istediginiz kadar oflayip puflayin.:)

iyi uykular
sünter

Seyyah dedi ki...

Aslında çok haklısın ama bunu kabullenmek her zaman bu kadar kolay olmuyor :)Yazıyı yayınladığım gecenin sabahında uyanamadım mesela işe geç kaldım :D
Ne bileyim işte benim genlerim şikayet dolu.Herşeyden ve herkesten şikayetçiyim :)
Öpüldünüz Sünter hanım ;)

Yorum Gönder

Dök İçini Rahatla Ayol...

 

Hep-Yek Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea