Çarşamba, Eylül 16, 2009

Ah bu kadin milleti

zaman: 9/16/2009
Bugünlerde okuduğum kadın yazarlar hep netten alışveriş yapmış.İncik boncuk için, makyaj malzemesi için dükkan dükkan gezme devri son bulmuş.
Derdim bu mu?
-Hayıırıırrrr...
Ben bu yazıları okuduğumdan beri  canım böyle yaprak sarması çekmiş gibi yada bi kase kiraz görmüşümde iftarı bekliyomuşum gibi ölüyorum burda.Site site dolaşıyorum ısrarla bişey alma çabası içindeyim.Çanta, elbise, makyaj malzemesi,ev eşyası, hobi malzemeleri, kırtasiyeler bakmadığım hiçbişey kalmadı.
Bi ara öyle bi sapıttımki ucuz bişey bulayım ihtiyacım olmasa da  alayım noktasına geldim.
Bi dünya siteye üye oldum.Ama yok kardeşim alışveriş yapasım yok.Sadece ben bu sistemin bi parçası olmak istiyorum.Sistemden kastım alışveriş çılgınlığı değil.Kapıma bi kargo gelsin istiyorum.Şehirdışında o kadar dostum ahbabım var (dostum yok ahbabım var) bi Allahın kulu da hediye yollamaz.Gerçi  max factor, loreal falan yollamıştı.Hatta lorealin yolladığı hediyeyi bi mağazaya verip yerine golden rose allıkla fondoten almıştım :) Onlarda kırışıklık giderici yollamış ben ne yapayım.Benim gibi gergin adam kırışırmı hiç.
Neyse ne diyordum hıı kargo diyordum bana kargo gelsin yaa.
Şu japon pazarından keçe beğenmiştim onu mu alsam yoksa.
O da kredi kartı kabul etmiyo havale istiyo yaa.Üşeniyorum offff...
Sitenin biri de iyice sinirimi bozdu.
Sattıkları ürün bu.İyi ki de tükenmiş yani.
Bizim buralarda 3-5 lira bişey.Gerçi gümüş yazmışlar ama bilemiyorum.Bide 35 ten düşmüşler.Yuh yani.
Ben bu şartlarda nasıl internetten alışveriş yapcam yaaa.
Ama azimliyim mutlaka bişey alcam...


Bi de rüyamı yazayım yoksa çatlarım.Rüyamda annemle biz birlik olmuşuz babamın başına bi iş getirmişiz.Ama ne yapmışsak artık bi an evvel evden kaçma isteği duyuyoruz.Bavul falan hazırlamışız bildiğin kaçıyoruz.Annem çok pis tırsmış durmadan acele et diyo bana.Sonra kaçabildik mi hatırlamıyorum.Uykuyla uyanıklık arasında bi ara  kendime dyorum ki rüyamı bloguma yazayım da bunların bi arşivi olsun.Sonra düşünüyorum lan babamın başına bi iş gelse sonra analı kızlı plan yapmışlar bide rüya gibi nette yayınlamışlar diye bitirirler bizi diyorum.
Sona ben bi daha uyudum (40 kere sonra yazdığımın farkındayım) Rüyamda Elazığa gitmişim.Elimde bi çanta var.Poşet çanta gibi ama bayağı büyük bişey.Ortaokulumda geziyorum ama lisedeki müdürümü görüyorum.Çok fena duygulanıyorum.İnsanların beni hatırlamasını bekliyorum ama nerdeeee...
Kantin gibi bişey var, orda da kuruyemiş satılıyor.Sırf ayıp olmasın diye çekirdek alıyorum.Niye ayıp oluyosa :S
Bi taraftan da düşünüyorum annemi arayıp gece gelemeyecem desem uzun zamandır görmediğim bi arkadaşımı ziyaret ederdim diyorum.Ki bu cümleden sonra annemden habersiz Elazığa gittiğimi ve bi taraftanda tırstığımı farkediyorum.
Rüya tabirinden anlayan biri olsa da bunları keşke yorumlasa.Mantıklı bi açıklaması varsa tabi...
Sonra ben sabah kalktım heyheyler tepemde zaten.Müge Anlıyı izliyorum.O yine ezbere bişeyler konuşuyor.Ben o kafayla Mügeciğime bi mail attım.Kadın beni canlı yayında cevap vermek suretiyle fırçaladı :))
Ama ne kadar üzüldüm anlatamam.Bi insan ancak bu kadar önyargılı olabilir.Harbi harbi fırça yedim yaa.Üstelik cevap verme hakkımda yoktu.Ve her zamanki gibi bu da haksızlıktı...
En son olarak biz aşkımla düşündük eğer her karanlık gecenin bir aydınlık sabahı varsa battı balık yan gider hesabı biz bu karanlığı dibine kadar yaşamaya razıyız.Hatta dedikki kaçmıyoruz burdayız anasını satayım, kader daha ne yapabiliyosa yapsın...
Çok pis gaza gelmişiz yaa :))
iyi ceceler....

2 yorum:

ayci dedi ki...

sen gel birlikte cuma pazarina cikalim!
don fanila 10 milyon! :P

Seyyah dedi ki...

İyi olacak hastanın doktoru ayağına gelirmiş.Çok pis yüzük alasım var Ayci.Ama böyle tarz bişey olsun istiyorum.Çiçekli böcekli hayatta sevmem.Senle çarşı pazar gezip yüzük bakmayı çok isterdim.

Yorum Gönder

Dök İçini Rahatla Ayol...

 

Hep-Yek Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea