Cuma, Eylül 25, 2009

Digsby Kullanmaya basladim

zaman: 9/25/2009
Bu konu nasıl anlatılır pek bilmiyorum ama uzun süredir msnin son sürümünden, zorunlu güncellemelerden, ordan burdan farklı hesapları kontrol etmekten çok sıkılmıştım.Onu aç onu kapat ona şifre gir bilmem ne daral geliyodu.Mecbur olmadığım sürece msn açmıyodum o kadar yani.Neyse işte iki gün önce msni güncellesem mi ne yapsam derken bu programı buldum.Bi kullanıcı hesabı açıp msn, facebook, gmail, hotmail nerde hesabım varsa ekledim.Şimdi istediğimi online istediğimi offline yapıyorum.İstediğim gibi yazışıyorum.En güzeli de mail kontrolü: mouse la ilgili mail hesabımın üstüne geldiğimde direk önizleme alıyorum.Eğer önemli bişeyse mail kutumu açıp bakıyorum. Çeşitli tema vs. seçenekleri mevcut.Şekil 1-a:

Resmi büyütüp ayrıntılarını inceleyebilirsiniz.

Şuana kadar programın bi zararını görmedim.Varsa bilmiyorum yani.Programın teknik anlatımı için şu sayfaya bakıp indirebilirsiniz.Zaten bende ordan indirdim.

2 yorum:

ayci dedi ki...

güle güle kullan...ben cetlesmem bilirmisin...

Seyyah dedi ki...

Akşama kadar işyerindeyim ve odamda yalnız değilim dolayısıyla özel tlf görüşmeleri yapamıyorum.Bu yüzden bazen iyi oluyor.Ama genel olarak benimde çok düşkün olduğum söylenemez.Ayrıca sen "nev-i şahsına münhasır" birisin :)

Yorum Gönder

Dök İçini Rahatla Ayol...

 

Hep-Yek Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea