Salı, Aralık 16, 2008

Yatak Odası Tasarımları

zaman: 12/16/2008
İlginç tasarımlar her zaman ilgimi çekmiştir.Çoğu zaman yaşam tarzıma uymadığı için kullanamasamda hayatıma ucundan kıyısından oturuyorlar.Bu konuda abime çektiğimi sanıyorum.Hiç işine yaramasa bile değişik bişey görmesin, hemen alır.
Bu tür eşyaların/araç gerecin en kötü yanı ya çok kalitesiz yada aşırı pahalı olmalarıdır.Yani hep içinizde bi ukde,  bişey  olur  kalır :)
Şimdi bir kaç yatak odası tasarımına bakıyoruz..Baktıkça da  içim eriyor ama babam bu yaştan sonra bana yatak odası dizmez gibi geliyor.Bakalım belki birgün bi çatı katım olursa kendim alırım.
(Hayallere dalmadan devam ediyoruz)

İlk resmimiz Benim en çok beğendiklerimden biri.Eğer benim gibi odasından çıkmayan biriyseniz ideal.Sadece tv nereye konacak onu bulamadım.Ama kanepenin karşısındaki duvarda küçük bir plazma olabilir diye düşünüyorum.
İkinci resmimizin teması yat kalk ders çalış.Gördüğünüz gibi ders çalışma masaları gayet büyük ebatlarda odanın kendine özgü sadeliğinde hiçbir hobisel öğe bulunmamakta.Ya yukarı çık ders çalış ya aşağı in zıbar!olayımız budur yani...
Bu resmi sürekli mızırdayan kızlara itaf ediyorum.'Anneee Mertcan kafama yastık atıyo','ya anne abim müziğin sesini çok açıyo' diye viyaklayan bir kızınız/kızkardeşiniz varsa ona böyle bi oda yapın.Olmadı odanın ortasına bi set çekin.O tozpembe hayallere dalarken sizde sessizliğin tadını çıkarın :)
Bu oda serinin renk seçimi en güzel olan tasarımı.Zaten arkadaşlarda bunu düşünelim diye tasarlamışlar.Çünkü başka hiç bir fonksiyonu yok.Ne yatak yüksekliği uygun,ne de dolabı bişeysi var.Uzatmadan geçiyoruz.

Bundan sonraki resimler kıç kadar odaya kardeşiyle yada kankasıyla sığabilecek ender insanlar için tasarlanmış.Hele bi kısmı abartılıp çalışma masası, bilgisayarı tek tutulmuş ki ben onları alınlarından öpüyorum. :)
Son olarak bu yatak odalarında en çok dikkatimi çeken iki şeyin altını çizmek istiyorum.Birincisi odaların müthiş derecede aydınlık olması.İkincisi merdivenlerin bile çekmece olarak kullanılmış her ayrıntıya özen gösterilmiş olması.

Unutmadan tasarımlar aldığımız siteye teşekkür ediyoruz :p
(İnşallah kendileri yapmışlardır.Yoksa teşekkürümü geri alırım.)

4 yorum:

pRncfRn dedi ki...

Ya ama çok renkli bunlar :(

Arda dedi ki...

çok güzel ya,bundan daha iyi tasarımlar da vardır tabi :p
bir evlenim de {:P}, yapacam güzel bi şeler :PP

Adsız dedi ki...

Çok güzeller kutu gibi. :]

Seyyah dedi ki...

Az dişinizi sıkın arkadaşlar.3 kuruş para yapar yapmaz kişiye özel tasarımlar yapmaya başlayacam.Küçük bi atölye de ayarladık mı tamamdır.O zaman herkeşe bunlardan yaparım :)
Bu işte çok para var mı bilmem ama çok zevk olduğu kesin.Eh benim aradığımda o ;)

Yorum Gönder

Dök İçini Rahatla Ayol...

 

Hep-Yek Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea